Havuz Kimyasalı Kullanmak Gerekli mi dir?

Yüzme ve süs Havuzunuzda Havuz kimyasalları ne kadar gerekli?

Bu bir çok havuz kullanıcısının sorduğu bir soru. E-Ticaret Online Satış Mağazası Havuz hizmetlerinde lider isim olan HAVUZ-MARKET.COM, genç yüzücülerinizi güvende tutmak için kimyasalların ne kadar önemli olduğunu tam olarak bilir ve sizi bilgilendirmeye devam eder. Havuzunuzda şu kimyasalları kullanabilirsiniz.


Havuz suyu pH dengeleyiciler

Dengeleyiciler, havuz suyunuzu dengeli bir şekilde tutar. Çok yüksek veya çok düşük pH ve alkalilik seviyeleri kaşıntılı cilde, bakteri oluşumuna ve kırmızı gözlere neden olur.


Havuz suyu Dezenfektanları ( Sıvı Klor,Toz klor, Tablet Klor, Peroksit )

Şunu düşünün: Havuzunuzda bakteri birikmesi ve suya giren herkes için enfeksiyona yol açması. Bu tam olarak ideal bir yüzme deneyimi değil. Dezenfektanlar sorunu tehlikeli bakteri üremesini ortadan kaldırarak çözer. Bu kimyasal havuzu "şok eder” ve yüzücünün zarar görmesine neden olabilecek gizlenen parçacıkları havuzunuzdan temizler.


Yosun Önleyici- Öldürücü

Havuzunuza düzenli olarak bakıyorsanız, öyleyse neden algisidler havuz suyunda hala oluşuyor? Bir havuz kullanıcısının en iyi çabalarına rağmen, yosunlara karşı savaşı sabittir. Bu nedenle havuzunuza eklemek için bir yosun önleyici veya yosun öldürücü gereklidir. Algisid, havuzunuzun karolarındaki ve su içindeki büyümelerinize ekstra koruma ekleyerek çalışır. Sonuç mavi, pırıl pırıl ve bir yeşil tonu olmayan köpüklü sudur!


DOĞRU HAVUZ KİMYASAL TERCİHİ

Yüzme ve süs Havuz suyunuz için doğru ürünleri bulmak zor bir iştir. Havuz kimyasalları eksikliğinin yüzücüleri tehlikeye atmasına izin vermeyin! Havuzunuz için en iyi ürünleri bulmak için bizi (252)363 90 43 numaralı telefondan arayın veya https://www.havuz-market.com/ adresinde bizi ziyaret edin, ürünlerimizi inceleyin, kolay ödeme yöntemleriyle ve hızlı kargo ile Sağlık Bakanlığı Onaylı Havuz Kimyasallarını en uygun fiyat avantajları ile satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.